Brief van de leerlingenraad

ingevoerd op 28-01-2016

Hier kunt u de brief die de leerlingenraad heeft geschreven nog eens teruglezen. De leerlingenraad heeft nagedacht over hoe we meer ouders bij de themapresentaties kunnen krijgen. Kinderen vinden het namelijk heel leuk als hun vader of moeder komt kijken. 

Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, 

Wij doen presentaties na elk thema. Dan geven de kinderen een kleine samenvatting van wat zij in dat thema allemaal geleerd hebben. Kinderen leren veel van presenteren, bijvoorbeeld: duidelijk praten, toneelspelen, muziek maken, samenwerken. Kinderen krijgen hiervan zelfvertrouwen, meer moed en ze ontdekken hun talenten. 

Het is altijd leuk als er publiek is bij de presentaties, maar we weten ook dat de meeste ouders overdag werken. Natuurlijk hoeven niet altijd je ouders te komen. Ook buren of opa’s en oma’s zijn welkom en je kunt ook samen met je ouders thuis op facebook of de website een filmpje of foto’s kijken van de presentaties. 

Als het goed is heeft u een brief gekregen. Daarin kun u invullen op welke dagen u werkt, zodat wij daarmee rekening kunnen houden bij het plannen van themapresentaties. Alvast bedankt! 

Groetjes, de leerlingenraad