Bericht van de kerstcommissie

De kerst komt er weer aan. Hierbij wat belangrijke punten vanuit de kerstcommissie. 

Vanaf  10 december  komen er lijsten te hangen op de klassendeur waarop u kunt aangeven welk gerecht uw kind wil verzorgen voor de kerstmaaltijd.  

* Vrijdag 13 december gaan we kerststukjes maken van 9.00 uur tot 10.00 uur. Wilt u het volgende aan uw kind mee geven: groen, bakje, oase, een kaars en versiering. (Oase de avond van tevoren alvast even flink nat maken) We zijn nog op zoek naar ouders die willen helpen. U kunt zich hiervoor aanmelden via Fiep. Het is fijn als alle hulpouders een snoeischaar meenemen. 

Donderdag 19 december Kerstdiner in de klas 18.00-19.00 uur

U kunt in de ochtend al een tas meegeven met bord, bestek en beker. Dit alles voorzien van naam (zeker voor de leerlingen in de onderbouw).  

Als u zich heeft ingeschreven om een bepaald gerechtje te maken, dan kunnen koude gerechten al om 14.30 uur in de klas worden gebracht. Warme gerechten kunnen vanaf 17.45 uur in de klas worden gebracht. Bedankt voor uw hulp!  

In de avond komen de kinderen allemaal vanaf het Noordplein (aan de kant van de bovenbouw) de school in. Om 18.00 uur worden ze verwacht in hun klas voor het gezellige en smaakvolle kerstdiner. U kunt van 18.00-19.00 uur genieten van een hapje, een drankje én muziek. Er wordt ook een optreden verzorgd door de kleuters. Om 19.00 uur mag u uw kind(eren) ophalen uit de klassen. Neemt u ook meteen uw bord of schaal mee terug naar huis?  

Vrijdag 20 december kerstviering in De Strandwal 10.00-11.00 uur

-De kinderen die spelen in het orkest en kerstspel worden om 8.30 uur met de fiets op school verwacht. Wij fietsen samen naar de Strandwal voor het laatste oefenmoment. We zijn nog op zoek naar ouders die vanaf 8.00 uur de muziekinstrumenten naar de zaal willen vervoeren. U kunt zich hiervoor melden bij Susan of via directie@depaulusschool.nl. Bedankt alvast! 

-Alle andere leerlingen lopen vanaf 9.40 uur met hun eigen groepsleerkracht naar de hoofdingang van de Strandwal.  

-De kerstviering duurt van 10.00 uur tot ongeveer 11.00 uur. U bent hierbij van harte uitgenodigd! 

-Na de viering fietsen of lopen de kinderen onder begeleiding terug naar school.

-Om 12.30 uur zijn alle kinderen vrij en begint de kerstvakantie.