Pedagogisch Medewerker (VSO) / BSO Radboud m/v

(vac. nr. 1535)

Bij de BSO Radboud, in Heiloo, zoeken wij per 1 maart een collega, die ons team wil komen versterken.

De BSO werkt nauw samen met de afdeling onderwijs van het kindcentrum en is gehuisvest in een eigen ruimte. Naast de ruime kindvriendelijke keuken zijn er aparte hoeken waar verschillende leeftijden zich kunnen vermaken. Ook gebruikt de BSO een lokaal die zich in hetzelfde gebouw bevindt en de aula in het hoofdgebouw van de school.

Voor het buitenspelen wordt er gebruik gemaakt van het schoolplein met zandbak, voetbalveldje en klimhuis met glijbaan.

Er worden activiteiten aangeboden die aansluiten bij de belevingswereld van kinderen en verschillende ontwikkelingsgebieden in een warme en liefdevolle omgeving.

Om ouders waar mogelijk te ontlasten kunnen zij gebruik maken van warme maaltijden.

Duur en tijden:

Wij zoeken een pedagogisch medewerker voor 13 tot 17 uur per week, die in eerste instantie op dinsdagmiddag en vrijdagmiddag bij de BSO werkt. Op de vrijdagmorgen wordt je ook bij de voorschoolse opvang ingezet (van 7.30 tot 8.45 uur). In de schoolvakanties en op studiedagen overleggen we over de werktijden.

Per 20 april a.s. komt daar ook de maandag en donderdagmiddag bij. Je werkt in de middag van 14.15 tot 18.00 uur.

Bijzonderheden:

Ben jij klaar voor een uitdaging? Die hebben wij voor jou. Wil je werken in een bosrijke omgeving, in een goed werkend kindcentrum? Dan zijn we op zoek naar jou!

Heb jij goede pedagogische kwaliteiten en beschik jij over een toereikend diploma (Bijvoorbeeld SPW 3 of 4, MBO-AW, MBO-IW, MBO Sport en Bewegen, HBO Docent Dans of Drama of een ander diploma dat voldoet aan de wetgeving op het gebied van de IKK (zie www.fcb.nl/kinderopvang/kwalificaties), dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief en CV.

Informatie:

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Paul Vrasdonk, directeur Kindcentrum. Hij is te bereiken op tel.nr. 072-5332530 of via de mail: paul.vrasdonk@blosse.nl of met Suzanne van Gijzen, mail: suzanne.vangijzen@blosse.nl

Sollicitatie:

Je schriftelijke sollicitatie kun je, onder vermelding van het vacaturenummer, z.s.m., tot uiterlijk 24 februari 2020 per mail richten aan: werken.opvang@blosse.nl

kids-2835430_960_720 kids-2835430_960_720