SterrenLicht Heiloo

Stichting Trefpunt Heiloo organiseert jaarlijks SterrenLicht Heiloo voor inwoners van Heiloo die een dierbare hebben verloren. Dit jaar staan we op 31 oktober ook stil bij de veranderingen door het coronavirus. Ondernemers hebben het moeilijk, banen zijn onzeker, veel mensen voelen zich eenzaam of maken zich zorgen om hun eigen gezondheid of die van iemand anders. De kleine en grote veranderingen die we meemaken zijn niet makkelijk. Aandacht voor elkaar helpt. 

 In juni hebben wij u een vooraankondiging gestuurd over SterrenLicht. Door de maatregelen omtrent Corona hebben we het programma aangepast en is de bijeenkomst in het Trefpunt komen te vervallen. Het is de bedoeling dat de lichtjes op 31 oktober tussen 18.30 - 19.30 uur thuis voor het raam worden aangestoken. De vele brandende lichtjes in Heiloo laten zien dat een verlies en Corona ons allemaal raakt. 

Wat wel hetzelfde is gebleven is dat wij graag alle basisscholen uit Heiloo betrekken bij dit project. Misschien zijn er wel kinderen van groep 7 of 8 die iemand hebben verloren en een candle bag willen versieren of is het een moment om kort stil te staan bij de gevolgen door Corona.  

 

Mocht je/u interesse hebben geef dit dan aan school door.

sterrenlicht heiloo sterrenlicht heiloo