Op is op: gratis kaartjes improvisatietheater bij de bieb

Kindcentrum De Ontdekkers plaatste dit bericht op 17-01-2024

Beste ouders van de onderbouw,

Op woensdag 31 januari is de feestelijke opening van de bibliotheek Heiloo. Om 14.30 uur hoop ik velen van jullie daar te zien als ik samen met onze leesconsulent Ingrid Elsendoorn en onze andere theatermaatjes op het toneel sta! We spelen dan een kindervoorstelling improvisatietheater voor én met de kinderen!

Hieronder de uitnodiging. Er zijn maar 50 plekken, dus snel reserveren via deze link (https://www.bibliotheekheiloo.nl/actueel/agenda/voorstelling-de-ballonnenvrouw-.html) is aan te raden!

Kom genieten van de superleuke spelers van Papaver4kids! Met de kleinste ideeën van het publiek bedenken ze ter plekke de grootste verhalen, omlijst door muziek.

Op deze feestelijke voorstelling staat de Ballonnenvrouw centraal. Zij vraagt het publiek een ballon uit te kiezen en zorgt daarmee dat het improviseren kan beginnen. Een verhaal over een herfstig etentje? En eekhoorn die bang is voor nootjes? Of over een bibliothecaresse die op reis wilde? De spelers hebben nog geen idee als ze gaan beginnen. Het publiek bepaalt en … geniet!

Voorstelling Papaver4kids: De Ballonnenvrouw
Leeftijd: 3 t/m 9 jaar
Datum: woensdag 31 januari 2024
Tijd: 14.30-15.30 uur

Opgave vooraf via Eventbrite

Plaats: Bibliotheek Heiloo, Westerweg 250

 

kindervoorstelling improvisatietheater Papaver4Kids (https://www.bibliotheekheiloo.nl/actueel/agenda/voorstelling-de-ballonnenvrouw-.html)

DSC_6872 DSC_6872